06-10059460 info@jufelles.nl

Bijles rekentoetsen pabo wiscat en kennisbasis

In het eerste jaar van de PABO krijg je te maken met de verplichte rekentoets (Wiscat). Voor een grote groep studenten blijkt deze toets een struikelblok te zijn. De leerstof is totaal anders dan dat je op de middelbare school gewend was. Ineens mag je de rekenmachine deels niet meer gebruiken en moet er een gedeelte uit het hoofd uitgerekend worden. Dit is niet voor iedereen meer vanzelfsprekend en kan voor de nodige moeilijkheden zorgen.

Komt dit je bekend voor en levert de rekentoets stress op? Ik kan je helpen! Individuele bijlessen kunnen echt een uitkomst zijn. We gaan dan samen aan het werk met de stof die je lastig vindt. Ik geef de nodige uitleg en we gaan veel oefenen met de verschillende onderdelen. Door vooral vaak te oefenen leer je de verschillende oplossingsstrategie√ęn toe te passen.

Ook kan ik een training aanbieden voor de kennisbasis rekenen/wiskunde. De Kennisbasistoets rekenen/wiskunde wordt op de pabo getoetst in het derde jaar en moet gehaald worden door elke pabo-student.

Voor alle soorten rekentoetsen kan ik een pakket van tien individuele lessen van een uur aanbieden om je te helpen jouw rekenvaardigheid op niveau te krijgen. Tijdens de training zullen alle hoofdonderwerpen de revue passeren en zal er volop worden geoefend en worden bijgeschaafd. En het mooie is dat dit tegenwoordig ook prima online kan! Afstand hoeft dus geen enkel probleem te zijn! De onlinelessen zijn individueel. We kunnen met elkaar praten en je krijgt mijn scherm te zien. Zo kunnen de lessen precies op jouw niveau afgestemd worden terwijl je de deur niet uit hoeft! De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds als in het weekend gepland worden.¬†

Wil je bijlessen volgen bij Juf Elles? Vul dan onderstaand formulier in!

Ik heb interesse in

Hoe heb je mij gevonden?

4 + 4 =

Bellen
Route